Наградиха полицай за героизъм при пожар в село Коларово: Днес в

...
Наградиха полицай за героизъм при пожар в село Коларово: Днес в
Коментари Харесай

Полицай с награда - спасил хора от горяща сграда в село Коларово

Наградиха служител на реда за подвиг при пожар в село Коларово: 

Днес в ОДМВР - Благоевград за реализирани трайни резултати в служебната работа и продължителна работа в Министерство на вътрешните работи, както и за значителен принос за издигане на престижа на регионалната дирекция с метода си на работа заместник-министърът на вътрешните работи Емил Ганчев връчи премия „ Почетен знак на Министерство на вътрешните работи “ - III степен на Тодор Кимов – младши полицейски контрольор в РУ-Петрич, написа.

На 2 март към 14:00 часа, мл. полицейски контрольор Тодор Кимов е на работа в приемната на село Коларово. Забелязва дим, излизащ от жилищна постройка на общината, в която са настанени обществено слаби хора. Незабавно подава сигнал на тел. 112 и се насочва към мястото на случая. По пътя го застига млад мъж, преподавател по физическо образование в локалното учебно заведение, и двамата за минути се озовават пред постройката, обхваната към този момент от пламъци. Младши контрольор Кимов преценя за минути ситуацията и без съмнение и дружно с учителя влизат в постройката, като съумяват да изведат на безвредно място деветима от жителите, измежду които и жена с тежки изгаряния. Междувременно пристигналият на място екип на пожарната работа подхваща гасителни дейности и оказва първа помощ на потърпевшата, оповестиха от ОДМВР - Благоевград.

Освен почетната премия за служителя Кимов, като израз на позитивната оценка за постигнатите високи резултати при осъществяване на служебните отговорности от заместител – министър Ганчев бяха връчени пет служебни револвера „ Валтер “ и седем служебни електропреносими револвера „ Тейзър “ на полицейски чиновници от ОДМВР - Благоевград.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР